In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Leonardo projekt

AddThis Social Bookmark Button

Leonardo projekt

Iskolánk újabb Leonardo mobilitás pályázatot nyert, amelynek lebonyolítására 2012 októberétől kerül sor. A pályázatot bábolnai testvériskolánkkal a Pettkó-Szandtner Tibor Lovas Szakképző Iskolával és Kollégiummal közösen írtuk. Témája "Hagyományok és diverzitás a lótartással és a lovagló felszerelésekkel kapcsolatos szakmai tudás elsajátításában".

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Francia partnereink Leonardo programja térségünkben

Május 9 és 22 között iskolánk vendégei voltak a franciaországi Amiens Le Paraclet Mezőgazdasági Szakközépiskola 23 diákja és 6 tanára, akik a Leonardo da Vinci, európai program keretében 2 hetes szakgyakorlaton és kulturális programon vettek részt térségünkben. Kitűzött céljuk volt, hogy a mezőgazdasági környezetből származó diákok megismerjék a hagyományos mezőgazdasági termelést, valamint az európai integrálás lehetőségeit.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Pályázatzáró ünnepség

December 16-án, csütörtökön délután tartotta iskolánk dísztermében pályázatzáró ünnepségét, az a diákcsapat, amely október11-24 között a Leonardo da Vinci európai pályázattal Franciaországi szakképzésen és kiránduláson vehetett részt.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Leonardo pályázattal Franciaországban (2010. október 11-24)

A 2009-ben nyert Leonardo da Vinci európai pályázat keretében 2010 október 11-24 között iskolánk újabb 8 diákja vehetett részt szakgyakorlaton Franciaországban.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Székelykeresztúri szakiskolások franciaországi tanulmányúton

P. Dávid Tünde,  www.szekelyhon.ro 

A székelykeresztúri Zeyk Domokos Iskolaközpont nyolc diákja Franciaországban járt tanulmányi kiránduláson a Lenoardo-program keretében, miután az iskola immár másodszorra pályázta meg sikeresen az uniós projektet.

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 16 vendég böngészi