A Zeyk Domokos Technológiai Líceum épületének feljavítási munkálatai

Jó ütemben haladnak a felújítási munkálatok a Zeyk Domokos Technológiai Líceum épületén. A három hónapja elkezdett munkálatok során a főépület legfelső két szintjén folynak a munkálatok, a legfelső szinten már felújították a falakat, a villanyvezetékek hálózata is felújításra került. A víz- és szennyvízhálózat kiépítése is elkezdődött, amelyet hamarosan a fűtésrendszer beszerelése követ.

A tornaterem épületének tetőszerkezete felújítódott és az épületrész külső vakolata is kijavítódott, valamint az esővíz csatornák is kicserélődtek.  A főépület tetőszerkezetének felújítása is elkezdődött.

Az épület stabilitását elősegítő két lépcsőház építése is elkezdődött és jó ütemben halad.

Az építés levezetéséért felelős mérnök ígérete szerint augusztus végére teljesen elkészül a legfelső két szint, a két lépcsőház, a konyha és ebédlő felújítása, a tornaterem és elkészül a víz, szennyvíz-, villany- és fűtéshálózat a felső két szinten. Mindezek szükségesek lesznek az új tanév elkezdéséhez. Bár néha nehézségekbe ütközünk a munkálatok kivitelezése és a tanítás folyamata egyidejű folytatásában, egyeztetve a kivitelezővel, mindig találunk megoldásokat. Nem könnyű a helyzet, hogy minden jó ütemben haladjon, a kivitelezőt sürgeti a határidők betartása, az iskolát a tanítási folyamat ütemének betartása, de az a remény éltet, hogy a munkálatok befejezésével egy szépen felújított épülete lesz iskolánknak.