In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

AddThis Social Bookmark Button
AddThis Social Bookmark Button

ÚJ ERASMUS+ PROJEKT

írta: Dénes Zsófia

2018. november 20.

Iskolánk új Erasmus+ projektet nyújtott be az idén, amelyet sikeresen megnyertünk. A projekt címe „Preservation of the Local Artistic, Cultural and Environmental Heritage in the European Union in the Mean of Sustainability (Environmental Intelligence)”azaz „A helyi művészeti, kulturális és környezeti örökség megőrzése az Európai Unióban a fenntarthatóság jegyében (környezeti intelligencia)” Partnereink egy magayarorszagi, egy olaszországi, egy finnországi és egy törökországi iskola. Amint a cím is sugallja, célunk a különböző népek kultúrájának, hagyományainak, művészetének, környezeti örökségének megőrzése az Európai Únió keretei között, a környezeti inteligencia fejlesztése tanulóink körében. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

ERASMUS + PROJEKT/TANÁROK SZAKMAI KÉPZÉSE

írta: Kornis Melinda

2018. szeptember 3-8.

2018 szeptember 3-8-áig a már közel egy éve elkezdődött Try-Non formal learning approaches and self-management practises cím alatt zajló Erasmus + projekt keretén belül a székelykeresztúri Erdélyi Ifjúsági Egyesület adott helyet a projektben résztvevő három ország, Portugália, Lengyelország, Románia 9 partnerszervezetének képviselői és gyakorló pedagógusai számára szervezett képzésnek. A projektben országonként intézményi szinten Önkormányzatok, Szervezetek , valamint Oktatási Intézmények vesznek részt. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

ERASMUS + ZÁRÓ TALÁLKOZÓ

írta: Dénes Zsófia

2O16 májusában került sor az első Erasmus+ projektünk záró találkozására Magyarországon. A pusztaszabolcsi Szabolcs Vezér Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium volt a projekt koordinálója, így az iskola székhelyén szerveztük meg ezt az utolsó összejövetelt. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

ELŐITÉLETEK ELLEN: ERASMUS+

írta: Zsidó Ferenc

2016. április 5-9.

Április 5-9 között a Zeyk Domokos Technológiai Líceum adott otthont a "Different Cultures on the Same Stage" (Különböző kultúrák ugyanazon a színpadon) nevezetű Erasmus+ projekt harmadik állomásának. Városunkba és iskolánkba látogattak A projekt lényege az, hogy az olaszországi, magyarországi és törökországi és romániai (Zeykes) tanárok és diákok megismerjék egymás kultúráját, ezáltal toleránsabbakká, elfogadóbbakká váljanak. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

KÜLÖNBÖZŐ KULTÚRÁK UGYANAZON A SZÍNPADON

 

A "Different Cultures on the Same Stage " (Különböző kultúrák ugyanazon a színpadon) nevezetű Erasmus + pályázat összefoglalója.

Közzétette: Zeyk Domokos Technológiai Líceum – 2016. április 9.
További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 12 vendég böngészi