In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

AddThis Social Bookmark Button
AddThis Social Bookmark Button

Részt vettünk az „Éljünk jobban Székelyudvarhelyen” elnevezésű versenyen

írta: Kornis Melinda

2013. november 20.

2013. november 20- án iskolánk X. osztályos diákjai, Kozsokár Gabriella- Mónika, Gagyi Andrea és Deák Zoltán Csaba részt vettek az „Éljünk jobban Székelyudvarhelyen” elnevezésű, Székelyudvarhely és a környék középiskolás diákjai számára szervezett vetélkedőn. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Természet és környezetismereti vetélkedő

írta: Tekeres Imola

2013. április 18.

Iskolánk-a Zeyk Domokos Technológiai Líceum –harmadik alkalommal rendezte meg ,,Az enyém is a Föld” című környezetismereti vetélkedőjét,a Föld napja alkalmából,melynek célja,hogy a tanulók ismerjék meg megyénk természet védett területeit,valamint a környezetvédelem fontos kérdéseit. Célunk a természet összefüggéseinek megláttatása és egy természet és környezetbarát szemlélet kialakítása.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Országos Faipari Olimpiász

írta: Vass Ibolya

2013. április 2-6.

Április 2 – 6 között szervezték meg Nagyváradon a Faipari Olimpiász Országos szakaszát.

A versenyre az ország huszonhárom megyéjéből vettek részt diákok, köztük iskolánk diákja Barabás Zoltán XIII.L osztályos tanuló (faipar technikus szak).
A verseny egy elméleti és egy gyakorlati (műszaki rajz próba) részből állt. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Természet és környezetismereti vetélkedő

A kiegészítő anyag és a verseny leírás letölthető innen

A székelykeresztúri Zeyk Domokos Technológiai Líceum megszervezi a Föld napja alkalmából április 18-án a természet- és környezetvédelmi vetélkedőjét „Az enyém is a FÖLD” címmel.

A vetélkedő célja: A tanulók ismerjék meg megyénk védett területeit állat- és növényvilágát, valamint a környezetvédelem fontos kérdéseit, mint például hulladékok kezelése, környezetbarát energiák, ivóvíz készletünk megvédése stb. Célunk a természet összefüggéseinek megláttatása és egy természet- és környezetbarát szemlélet kialakítása.

 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Részt vettünk a YouthBank Star tehetségkutatón

írta: Ötves Márton

2013. március 9.

A székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány 2013 tavaszán tehetségkutató versenyt szervezett YouthBank Star néven. Hosszas tépelődés után én is beneveztem egy dallal. Február 23-án volt az előselejtező, azon sikeresen továbbjutottam. Ugyanakkor úgy tűnt, hogy több esélyem lesz a középdöntőben, ha nem szólóban, hanem zenekarral lépek fel. Ezért felkértem Forgács Norbertet a 10. K-ból, hogy szintetizátoron kísérjen, jómagam pedig gitároztam is az ének mellett.

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 16 vendég böngészi