Aktuális

 • Új sorozatot indítunk SzakMA néven

  Új sorozatot indítunk SzakMA néven

  Egy jól választott szak ma, érintsen bármely területet, egy jövőbeli szakma gyakorlását, illetve a fejlődő világgal együtt, egy választott szakma alapjait képezheti. Mindannyian érzékeljük a körülöttünk zajló társadalmi, kulturális, gazdasági, …Bővebben »
 • Új eszközök érkeztek iskolánk tankertjébe

  Új eszközök érkeztek iskolánk tankertjébe

  Újév, új kezdet, új lehetőség, bár a kiírás még a tavaly történt és a pályázat elbírálása is, de az eszközök most érkeztek meg. A Zeyk Domokos Technológiai Líceum, a ‘Pro …Bővebben »
 • Igazgató váltás iskolánkban

  Igazgató váltás iskolánkban

  A 2020-2021-es tanév, számos előrevetíthető kihívásával együtt a változások időszaka is egyben a Zeyk Domokos Technológiai Líceum életében. Baciu Gyöngyvér intézményvezetőt, aki mintegy 9 esztendőn keresztül állt az intézmény élén, …Bővebben »
 • Ötödször is Budapest

  Ötödször is Budapest

  A Zeyk Domokos Technológiai Líceum 28 diákja és 3 kísérő tanára a budapesti Pogány Frigyes Szakközépiskola partnereként ötödik alkalommal vettek részt a HATÁRTALAN pályázatban 2021. szeptember 27 és október 1 …Bővebben »
 • Iskolakezdés

  Iskolakezdés

  Tisztelt szülők és diákok A 2021-2022-es tanévben a tanítás szeptember 13-án 9 órakor kezdődik hagyományos oktatási formában (szemtől-szemben). A járványügyi szabályoknak megfelelően évnyitó ünnepséget tartunk.  A biztonságos tanévkezdés érdekében a …Bővebben »
 • Kis cukrászok tábora

  Kis cukrászok tábora

  A betfalvi Tompa László Elemi Iskola és Óvoda támogatást nyert a Székelykeresztúr Város Önkormányzata által kiírt pályázaton. Ezáltal első alkalommal, 2021. július 12-16 között, sikerült megszervezni a kisgyerekeknek egy olyan …Bővebben »
 • Ballagás 2021

  Ballagás 2021

  „A világ és minden, ami benne van, csak annyira gyönyörű, amennyit Te észreveszel belőle” Ismeretlen szerző biztató gondolatával zárta köszöntőbeszédét Baciu Gyöngyvér, a Zeyk Domokos Technológiai Líceum igazgatőnője 2021 július …Bővebben »
 • Gyakorlat teszi a mestert

  Gyakorlat teszi a mestert

  Iskolánk, a Zeyk Domokos Technológiai Líceum a 2020-2021-es tanévben részt vett a „Kompetenciák fejlesztése gyakorlati tevékenység által”, POCU projektben, amelyet a SC Praktik Consulting & Comp SRL koordinált és az …Bővebben »
 • „Szakmák éjszakája” a Zeyk Domokos Technológiai Líceumban

  „Szakmák éjszakája” a Zeyk Domokos Technológiai Líceumban

  „EGY JÓ SZAKMA FELÉR EGY DIPLOMÁVAL” a mottója az idén megrendezett „Szakmák éjszakája”rendezvényünknek. Mint minden évben az idén is megrendeztük az iskolánk által nyújtott szakmák népszerűsítésének szentelt rendezvényt, ezúttal kicsit …Bővebben »
 • Okostábla a diákok szolgálatába

  Okostábla a diákok szolgálatába

  A Betfalváért Közösségi Egyesület iskolánknak egy interaktív táblát valamint egy hozzátartozó projektort adományozott. Az okostáblát szinte valamennyi tanórán tudjuk használni, új ismeretek elsajátításában, elmélyítésében, játékos matematikai feladatok megoldásában, a helyesírás …Bővebben »