Aktuális

 • Iskolakezdés

  Iskolakezdés

  Tisztelt szülők és diákok A 2021-2022-es tanévben a tanítás szeptember 13-án 9 órakor kezdődik hagyományos oktatási formában (szemtől-szemben). A járványügyi szabályoknak megfelelően évnyitó ünnepséget tartunk.  A biztonságos tanévkezdés érdekében a …Bővebben »
 • Kis cukrászok tábora

  Kis cukrászok tábora

  A betfalvi Tompa László Elemi Iskola és Óvoda támogatást nyert a Székelykeresztúr Város Önkormányzata által kiírt pályázaton. Ezáltal első alkalommal, 2021. július 12-16 között, sikerült megszervezni a kisgyerekeknek egy olyan …Bővebben »
 • Ballagás 2021

  Ballagás 2021

  „A világ és minden, ami benne van, csak annyira gyönyörű, amennyit Te észreveszel belőle” Ismeretlen szerző biztató gondolatával zárta köszöntőbeszédét Baciu Gyöngyvér, a Zeyk Domokos Technológiai Líceum igazgatőnője 2021 július …Bővebben »
 • Gyakorlat teszi a mestert

  Gyakorlat teszi a mestert

  Iskolánk, a Zeyk Domokos Technológiai Líceum a 2020-2021-es tanévben részt vett a „Kompetenciák fejlesztése gyakorlati tevékenység által”, POCU projektben, amelyet a SC Praktik Consulting & Comp SRL koordinált és az …Bővebben »
 • „Szakmák éjszakája” a Zeyk Domokos Technológiai Líceumban

  „Szakmák éjszakája” a Zeyk Domokos Technológiai Líceumban

  „EGY JÓ SZAKMA FELÉR EGY DIPLOMÁVAL” a mottója az idén megrendezett „Szakmák éjszakája”rendezvényünknek. Mint minden évben az idén is megrendeztük az iskolánk által nyújtott szakmák népszerűsítésének szentelt rendezvényt, ezúttal kicsit …Bővebben »
 • Okostábla a diákok szolgálatába

  Okostábla a diákok szolgálatába

  A Betfalváért Közösségi Egyesület iskolánknak egy interaktív táblát valamint egy hozzátartozó projektort adományozott. Az okostáblát szinte valamennyi tanórán tudjuk használni, új ismeretek elsajátításában, elmélyítésében, játékos matematikai feladatok megoldásában, a helyesírás …Bővebben »
 • 2021. Március 15.

  2021. Március 15.

  Iskolánk küldöttsége március 15-i ünnepség alkalmával megkoszorúzta Zeyk Domokos szobrát és részt vett a városi rendezvényen.Bővebben »
 • A gót nő

  A gót nő

  A Molnár István Múzeumban került sor A gót nő névadó – alkotói pályázat eredményhirdetésére. IX-XII osztályosok kategóriájában II. helyezést ért el Simó Paloma, III. helyezést Máthé Balázs, iskolánk IX Kereskedelmi …Bővebben »
 • Mesterségek hete

  Mesterségek hete

  Induló osztályaink 2021-2022-es tanévben Szakiskolai osztályok: Autószerelő szakosztály: 24 hely Kereskedő-elárusító szakosztály: 24 hely Kertész szakosztály: 24 hely Textiltermék készítő szakosztály: 12 hely Asztalos szakosztály: 12 hely – DUÁLIS képzés …Bővebben »
 • A jó szakember mindig érték

  A jó szakember mindig érték

  A korona vírus miatt egy kicsit megkésve, de méltó időzítésben, a magyar kultúra napjának apropóján került sor idén, az Apáczai- és Mákvirág, díjazottjai valamint a Magyar Kormány, a Nemzetpolitikai Államtitkárság …Bővebben »