Aktuális

 • Okostábla a diákok szolgálatába

  Okostábla a diákok szolgálatába

  A Betfalváért Közösségi Egyesület iskolánknak egy interaktív táblát valamint egy hozzátartozó projektort adományozott. Az okostáblát szinte valamennyi tanórán tudjuk használni, új ismeretek elsajátításában, elmélyítésében, játékos matematikai feladatok megoldásában, a helyesírás …Bővebben »
 • 2021. Március 15.

  2021. Március 15.

  Iskolánk küldöttsége március 15-i ünnepség alkalmával megkoszorúzta Zeyk Domokos szobrát és részt vett a városi rendezvényen.Bővebben »
 • A gót nő

  A gót nő

  A Molnár István Múzeumban került sor A gót nő névadó – alkotói pályázat eredményhirdetésére. IX-XII osztályosok kategóriájában II. helyezést ért el Simó Paloma, III. helyezést Máthé Balázs, iskolánk IX Kereskedelmi …Bővebben »
 • Mesterségek hete

  Mesterségek hete

  Induló osztályaink 2021-2022-es tanévben Szakiskolai osztályok: Autószerelő szakosztály: 24 hely Kereskedő-elárusító szakosztály: 24 hely Kertész szakosztály: 24 hely Textiltermék készítő szakosztály: 12 hely Asztalos szakosztály: 12 hely – DUÁLIS képzés …Bővebben »
 • A jó szakember mindig érték

  A jó szakember mindig érték

  A korona vírus miatt egy kicsit megkésve, de méltó időzítésben, a magyar kultúra napjának apropóján került sor idén, az Apáczai- és Mákvirág, díjazottjai valamint a Magyar Kormány, a Nemzetpolitikai Államtitkárság …Bővebben »
 • TRY PROJEKT SZELLEMI TERMÉKEI

  TRY PROJEKT SZELLEMI TERMÉKEI

  Lezárult az Erasmus + KA2 “Try—Non formal learning approaches and self-management practises” elnevezésű projektünk, amely a  nonformális oktatás-nevelést volt hivatott segíteni. A projekt szellemi termékei elérhetőek az alábbi linkekre kattintva: …Bővebben »
 • TRY( Erasmus +) projektzáró-összefoglaló bemutatók

  TRY( Erasmus +) projektzáró-összefoglaló bemutatók

  A mintegy három év alatt zajló, a non formális oktatás-nevelést segíteni hivatott Erasmus+, TRY elnevezésű projektjének záró meetingjeire került sor 2020. december 16-án és 22-én.(Megj. A projektről folyamatosan jelentek meg …Bővebben »
 • ADVENTI HANGOLÓDÓ

  ADVENTI HANGOLÓDÓ

  Iskolánknak, a Zeyk Domokos Technológiai Líceumnak hagyományos rendezvénye a tanárok és diákok együttműködésének köszönhetően az adventi verses, zenés előadás.  Ezt a kis beszámolót is szívesen kezdeném úgy, hogy idén is …Bővebben »
 • ISKOLAKEZDÉS

  ISKOLAKEZDÉS

  Tisztelt szülők és diákok A 2020-2021-es tanévben a tanítás szeptember 14-én 9 órakor kezdődik hagyományos oktatási formában (szemtől-szemben). A járványügyi szabályoknak megfelelően az évnyitó ünnepség elmarad.  A biztonságos tanévkezdés érdekében …Bővebben »
 • Újra asztalos diák a “Szakma Sztár” versenyen

  Újra asztalos diák a “Szakma Sztár” versenyen

  Magyarország Miniszterelnöksége a 2019-2020-as tanévben is bekapcsolódást biztosított a határon túli diákok számára a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara kiválósági versenyére, a Szakma Sztárra, amelyet a szakiskolák és szakközépiskolák különböző szakon tanuló …Bővebben »