KÖZÖSSÉGI NAP BETFALVÁN

Az idei nyár utolsó nagy eseményeként került sor a BETFALVÁÉRT KÖZÖSSÉGI EGYESÜLET szervezésében a „Közösségi nap”- ra, melyhez nagymértékben hozzájárult a jó idő is. Az érdeklődők számára változatos és színes programokat kínáltak, melyen felnőtt és gyermek, kicsi és nagy megtalálta a számára érdekes tevékenységet.

A délelőtt folyamán egyidőben zajlott a focimeccs, a horgászverseny, a lovaglás valamint a gyerekeknek szóló tevékenységek. Iskolánk pedagógusai biztosították a gyerekek számára a szabadtéri játékokat valamint az alkotni vágyóknak a kézműves foglalkozást. Nagy sikert aratott az „élő társasjáték”, ahol a gyerekek voltak a bábuk, ők lépegettek a képeknek megfelelően, valamint a malom, melyet fakorongok segítségével játszódtak. Az alkotni vágyók is megmutathatták kreativitásukat, hiszen a kézműves sátorban festhettek, kézimunkázhattak, szőhettek-fonhattak.

A nap záró eseményeként felvonultak a csőszök, akik iskolánk volt diákjai  és máris kezdetét vette a szabadtéri szüreti bál. Egy kellemes napot tölthettek együtt felnőttek-gyerekek, együtt élvezhették a szórakozás és pihenés örömét, mely által erősödött a közösség összefogó ereje.