In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Egyéb Projektek

AddThis Social Bookmark Button

DAL ZEYK DOMOKOSRÓL

AddThis Social Bookmark Button

PÁLYÁZATI PROGRAMMAL KARCAGON

írta: Antal Erzsébet, projektvezető

2016. június 16-20.

„Együtt az Ember és a szakmunkás nevelésének útján” című pályázatunkkal nyertünk anyagi támogatást Székelykeresztúr város Önkormányzatának 2016-os Ifjúsági tevékenységeket támogató éves programjának keretében. A projekt célja szakiskolás diáknak és tanárnak egyaránt betekintést nyerni egy korszerű szakközépiskola életébe, ismerkedni, tapasztalatot cserélni, megoldást keresni hasonló problémáinkra, s mindenekelőtt megerősíteni régi testvériskolai kapcsolatunkat az iskolával, amellyel már több sikeres pályázati programot bonyolítottunk le (Comenius, Leonardo). 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

JOBS projekt a Zeyk Domokos Technológiai Líceumban

írta: Kornis Melinda, pedagógus tanácsadó tanár

A 2014-2015-ös tanév újszerű meglepetéssel indult a IX. közgazdaságtan –gazdasági technikus profilon tanuló diákok számára, hiszen a szakmában való jártasságuk elmélyítésére, új, irányított élményszerzésre, a szakmák sokszínű palettájának a megismerésére adott lehetőséget a JOBS elnevezésű román- svájci projekt. A projekt a Nemzeti Oktatási Minisztérium (Bukarest) és a Zürichi tanárképző Egyetem Nemzetközi Együttműködési Központjának közreműködése révén valósult meg. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

E-learning

írta: Szőke Hajnalka

2013. április 24.

2013. április 24.-én délután a „Zeyk Domokos” Technológiai Líceum épületében sor került egy szülő- tanár találkozóra, amely során a szülők értesülhettek az „E- learning” alkalmazás gyakorlati kérdéseiről, a projekt fő célkitűzéséről. 

A projekt lehetővé teszi, az iskolák és a szülők közötti kapcsolattartás javítását az online menedzsmentrendszer segítségével. E lehetőséggel a szülők nyomon követhetik gyerekeik tanulmányi eredményeit, fegyelmi helyzetét egyaránt.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Kissebségek és bevándorlók az EU-ban, együtt

2012. szeptember 21. és 30. között városunkban (Székelykeresztúr) különböző kissebségek és bevándorlók képviseltetik magukat egy olyan szemináriumon, amelyet az Európai bizottság finanszíroz. Összesen 30 fiatal vesz részt benne, ebből 8-an erdélyiek a többiek Portugáliából, Észtországból, Oroszországból, Franciaországból és más országokból jöttek. 

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngészi