In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

AddThis Social Bookmark Button

Újabb gépekkel bővült a tanműhelyünk

írta: Pávai Gyöngyvér

2015. november 27.

Iskolánk mechanikai műhelye két eszterga és két fúrógéppel gazdagodott, melyeket az ELKA INTERNATIONAL cég németországi partnercége ajándékozott. Pénteken, november 26-án került sor a szerszámgépek ünnepélyes átadására, melyen a német cég és az ELKA International képviselői mellett részt vettek a megyei, a helyi tanács, és a partnercégek képviselői, valamint az iskolánk oktató mesterei, mérnökei.

Iskolánk igazgatónője, Pávai Gyöngyvér köszöntötte a résztvevőket és röviden bemutatta az iskola tevékenységét, az iskolában történő szakoktatást, megköszönve a támogatást, hisz a műhelyfelszerelések bővítése hozzájárul a szakoktatás fejlődéséhez. Városunk polgármestere is hangsúlyozta a szakoktatás fontosságát, és az iskola szerepét, annál is inkább, hogy környékünkön ez az egyetlen ilyen intézmény.
Az ajándékozó cég képviselője örömét fejezte ki, hogy ezekkel a gépekkel támogathat, és további együttműködésről biztosított. A beszélgetést követően az egybegyűltek meglátogatták az iskola műhelyeit és a diákok munkáiból készült kiállatást.

Ki olvas minket

Oldalainkat 19 vendég böngészi