In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

AddThis Social Bookmark Button
AddThis Social Bookmark Button

Lovásztanoncok Udvarhelyszéken

forrás: www.szekelyhon.ro

írta: Veres Réka

Majd egy hónapot töltöttek Erdélyben a bábolnai Pettkó-Szandtner Tibor Lovas Szakképző Iskola és Kollégium diákjai. A gyakorlat alatt a nyolc fiatal és oktatójuk nemcsak szakmai tudással, hanem felejthetetlen élményekkel is gazdagodott.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Leonardo da Vinci

forrás: www. anpcdefp.ro

Institutia noastra, Liceul Tehnologic “Zeyk Domokos” din Cristuru-Secuiesc, judetul Harghita, a derulat mai multe proiecte de mobilitate Leonardo da Vinci, acoperind o paleta diversa a domeniilor de specializare, cum ar fi: economia, agricultura , industria textila si pielaria. In derularea proiectului cu numarul LLP-LdV/IVT/2012/RO/306, cu titlul “Diversitate si traditii in insusirea cunostintelor de echitatie si confectionarea obiectelor de harnasament” am avut ca partener scoala Pettko-Szandtner Tibor Lovas Szakkepzo Iskola es Kollegium din Babolna, Ungaria, una dintre putinele scoli traditionale, care se ocupa de pregatirea specialistilor in cresterea cailor, calarie si conducerea de atelaje. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Pályázati beszámoló/ Prezentarea proiecte

írta: Dénes Zsófia

2013. november 20.

November 20.-án délután került sor iskolánkban arra az összefoglaló beszámolóra, amelyben két, a szakmai képzés szempontjából nagyobb jelentőséggel bíró pályázatot ismertettünk.

Bevezetésként Dénes Zsófia, aligazgatónő tartott rövid beszámolót az iskola által lebonyolított pályázatokról. Ismertette a Leonardo da Vinci „Egész életen át tartó tanulás” program fő célkitűzését. Elmondta, hogy a Zeyk Domokos Technológiai Líceum minden olyan pályázási lehetőséget kihasznál, amellyel tanulói szakmai és szellemi fejlődését segítheti. Összefoglalta az iskola által 2007-től mostanáig megnyert pályázatokat.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Leonardo da Vinci pályázat második szakasza

írta: Birtalan Krisztina, Derzsi Annamária, Fábián Hajnalka, Isztojka Margit, Fazakas Annabella, Ötves Ramona és Tánczos Timea

2013. október 7 - 27.

Hosszas várakozás után, október 7.-én eljött végre a pillanat, hogy kis csapatunk elindulhasson Bábolnára. Itt szervezte meg partnerintézményünk, a Pettkó-Szandtner Tibor Lovasiskola és Kollégium a Leonardo da Vinci projekt második szakaszának gyakorlati tevékenységét. Rengeteg információt gyűjtöttünk az első szakaszon résztvevő diákoktól, ez talán még inkább növelte kíváncsiságunkat és izgalmunkat. Egy egész napos fárasztó út végén este 7 óra után érkeztünk meg az iskola bentlakásához. Nagy szeretettel fogadtak, az intézmény igazgatója, igazgató helyettese, kollégium vezetője és a projektért felelős kolléga, aki a következő három hétben is végig támogatott. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Zeykes diákok Bábolnán
Szakmai gyakorlat a Leonardo da Vinci program keretében

írta: Kiss Erzsébet - Klára

2013. április 8-28

A Leonardo da Vinci európai program keretében 2013 április 8 és 28 között iskolánk négy bőrkonfekciós valamint három közgazdasági szakon tanuló diákja egy pedagógus irányításával háromhetes szakmai gyakorlaton vettek részt Bábolnán. Ezt megelőzte egy intenzív angol nyelvtanfolyam, mivel a program kommunikációs nyelve az angol volt. 

Fogadó iskolánk és pályázati partnerünk a bábolnai Pettkó Szandtner Tibor Lovas Szakképző Iskola és Kollégium, ahol lótenyésztő és belovagló szakembereket képeznek ki.

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 18 vendég böngészi