In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

AddThis Social Bookmark Button
AddThis Social Bookmark Button

III. Vállalkozni jó

A székelykeresztúri Zeyk Domokos Iskolaközpont meghívja az Önök iskoláját a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő „Vállalkozni jó” szimulációs versenyre.

A versenyre a meghívott intézményekből 5 fős, VIII. osztályos diákokból álló csapat és kísérő tanáruk jelentkezését várjuk.

A verseny időpontja: 2012. február 7. kedd 9 óra.

A verseny helyszíne: Zeyk Domokos Iskolaközpont díszterme

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Kriza János Emlékverseny

Dávid Tünde, Udvarhelyi Híradó

Ismét irodalmi vetélkedőre hívta a megye szakiskoláit a székelykeresztúri Zeyk Domokos Iskolaközpont, ezúttal Kriza János születésének 200. évfordulója alkalmából. Bartos László igazgató köszöntőjében elmondta, hogy 2005-ben a Hargita megyei tanfelügyelőséggel közösen „találták” ki ezt a versenyt a szakiskolások számára, azóta már hagyománnyá vált. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

III. Középiskolás Diák Esettanulmány Verseny

Iskolánk két csapata részt vett a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem csíkszeredai Gazdaság- és Humántudományok Kara által megszervezett III. Középiskolás Diák Esettanulmány Versenyen, ahol a Kyez Team csapat Balázs Mihály és Kiss József közgazdász tanárok vezetésével a negyedik helyen végzett.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Zeyk foci torna

A diákok nagy lelkesedésére megkezdődött a múlt héten csütörtökön, ifj. Bartos László testnevelés szakos tanár és pár focikedvelő diák rendezésében a Zeyk Domokos Iskolaközpont minifoci osztálybajnoksága a helyi sportcsarnokban. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Természet és környezetvédelmi vetélkedő

2011. április 21-én először került megrendezésre a Zeyk Domokos Iskolaközpontba az „Enyém is a Föld” című természet és környezetvédelmi vetélkedő. Fő célja, hogy a tanulók ismerjék meg megyénk védett területeit. A természet összefüggéseink megláttatása és egy természet és környezetbarát szemlélet kialakítása.

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 19 vendég böngészi