In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

AddThis Social Bookmark Button
AddThis Social Bookmark Button

5. Vállalkozni Jó - kisfilm

Köszönet a www.keresztur.info csapatának

AddThis Social Bookmark Button

5. Vállalkozni Jó - beszámoló

írta: Balázs Mihály

2014. február 25.

Ötödik alkalommal szerveztük meg a nagy sikerű "Vállalkozni Jó" vetélkedőt nyolcadik osztályos diákok számára. Tizenöt környékbeli iskola csapata nevezett be a vetélkedőre, összesen 75 diák vett részt a megmérettetésen.

 

 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Tőzsde verseny

írta: Balázs Mihály

2013. január 19.

A Közép-európai Brókerképző Alapítvány ebben az évben is megszervezte az értékpapírpiaci vetélkedőt. Az idei versenyre 450 csapat nevezett be, közöttük iskolánk csapata is, amelynek tagjai Brudan Ilarie, Anti Marius és Czézár Dénes Zsolt voltak.

A vetélkedő selejtezője két szállon futott, egyrészt 4 tesztfordulón mérték össze elméleti és gyakorlati tudásukat a résztvevő csapatok, másrészt az Erste Traderen kereskedhettek valós részvényekkel valós árfolyamon. Ehhez a csapatok 10 millió virtuális forint kezdőtőkét kaptak. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Szakközépiskolások megyei szintű irodalmi vetélkedője

írta: Antal Erzsébet

2013. december 12.

December 12-én ötödik alkalommal lehettünk házigazdái a Hargita Megyei Tanfelügyelőség Magyar Nyelv és Irodalom Szakosztályával közösen szervezett 


SZAKKÖZÉPISKOLÁSOK MEGYEI SZINTŰ IRODALMI VETÉLKEDŐJÉNEK.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Tolerancia vetélkedő

írta: Kornis Melinda

2013. november 28.

…Soha senki se jön elém, aki úgy mutatkozik be, hogy én az emberiség vagyok. Az emberiség nem kér enni, ruhát se kér, hanem tisztes távolban marad, a háttérben, dicsfénnyel fennkölt homlokán. Csak Péter és Pál van. Emberek vannak. Nincs emberiség…
(Kosztolányi Dezső, in. Édes Anna, 1926)

2013. november 28-án, a Tolerancia világnapjának másnapján, iskolánk diákjainak népes csapata vállalkozott arra az igazán emberséges feladatra, megnyilvánulásra, hogy közel két órán keresztül elmélkedjen és foglalkozzon e témával, melynek vonatkozásait a mindennapi interakcióink során elkerülhetetlen nem észrevennünk és figyelmen kívül hagynunk.

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 17 vendég böngészi