„Szakmák éjszakája” a Zeyk Domokos Technológiai Líceumban

„EGY JÓ SZAKMA FELÉR EGY DIPLOMÁVAL” a mottója az idén megrendezett „Szakmák éjszakája”rendezvényünknek. Mint minden évben az idén is megrendeztük az iskolánk által nyújtott szakmák népszerűsítésének szentelt rendezvényt, ezúttal kicsit rendhagyó módon a virtuális térben, 2021 április 16.-án 18 és 21 óra között.

 Nagy odaadással állítottuk össze az iskolánkban elsajátítható szakmák bemutató rövid filmjeit valamint az interaktív iskolabemutatót. Az érdeklődők részt vehettek az élő szakmabemutatón és kérdéseket tehettek fel a szakmákkal, az iskolával, a későbbi munkalehetőségekkel, a továbbtanulással kapcsolatban az iskolánk igazgatónőjének, az itt  tanító szaktanároknak és iskolánk pedagógus-tanácsadójának. Úgy érezzük, hogy színesebbé, érdekesebbé tették rendezvényünket az iskolabemutató végén található képességi teszt, a szabadulószobás vetélkedő és a „Csináld magad” textilhulladékból készült virágok készítését bemutató kisfilm.

Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk a pályaválasztás előtt álló tanulók, szüleik, nevelőik érdeklődését. Minden kedves diákot szeretettel várunk a következő tanévben. Bővebb információk elérhetők iskolánk honlapján www.zeyk.ro.