A jó szakember mindig érték

A korona vírus miatt egy kicsit megkésve, de méltó időzítésben, a magyar kultúra napjának apropóján került sor idén, az Apáczai- és Mákvirág, díjazottjai valamint a Magyar Kormány, a Nemzetpolitikai Államtitkárság támogatásával megvalósult programok- Szakma-Sztár, Miénk a város, Sakkjátszótér- díjazottjai számára szervezett díjátadó ünnepségre.

Ez alkalommal meghitt, felemelő eseménynek lehettük részesei 2021. január 23-án, Csíkszeredában az Apáczai Csere János Pedagógusok Házában.

A magyar himnusz tartalmas elemzése, és Burus-Siklódi Botond elnökúr köszöntő beszéde után került sor az értékes díjak átadására. A díjakat Potápi Árpád János, nemzetpolitikáért felelős államtitkár adta át. A díjazottak közt pedig, a tinédzser korosztálytól a nyugdíjas korosztályig minden generáció képviseltetett.

Iskolánkból Vadász Norbert, asztalos szakon tanuló diák, a Szakma Sztár versenyen elért eredményéért részesült jutalomban. Szívből gratulálunk Norbi, és kívánjuk, hogy a jutalomba kapott kézi gyalugépeddel sok szép terméket készíts.

Vadász Norbert és felkészítő tanára Vass Ibolya